Bändi

Jo vuodesta 2006 on jyväskyläläinen bilebändi MÄTT kiertänyt ympäri Suomenmaata ja keinunut Itämeren aalloilla viihdyttäen juhlakansaa ravintoloissa, yökerhoissa, yksityis- ja yritystilaisuuksissa sekä laivoilla. Suurella sydämellä, peräänantamattomalla asenteella, rautaisella ammattitaidolla ja valtavalla halulla viihdyttää, on MÄTT-yhtyeestä tullut sellainen bilebändi, kuin mikä se tänä päivänä on.

Vuosien varrella meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä lukuisien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Näistä esimerkkeinä mm. Viking Line Abp, Restamax Oyj, St1 Oy, VV-Auto Group Oy, Ponsse Oyj, Harvia Oy, Kylpylähotelli Peurunka, Herbalife International Finland Oy, Muuramen Riihivuori Oy, Proshow/Oy Program-Production, Nahkapaikka Oy Toivonen, ViihdeWalimo Oy, Teknoware Oy, Fortone Productions Oy, SK Entertainment Group Oy, Odeco Oy, Night People Group Oy, Scandic Hotels, Cassidian Finland Oy, Kuortaneen Urheiluopisto, Jyväskylän Yliopisto, KuoLO ry, Kirmot-musiikkifestivaali, KELA, Suomen Kenkäviikot Ry, JAMKO, Lääkärikeskus Kompassi sekä LähiTapiola. Eikä sovi unohtaa myöskään yksityisiä asiakkaitamme: Häitä, syntymäpäiviä, karonkkoja, ym. juhlia soitamme jatkossakin.

Riippumatta tilaisuudesta ja paikasta, sydämenasianamme on saada unohtumattomat bileet aikaiseksi! Vaikka takana on useita satoja keikkoja, tästä emme ole tinkineet kertaakaan. Tällä asenteella aiomme jakaa bilemusiikin ilosanomaa myös vuonna 2015.

Hyvät naiset ja herrat, me olemme Mätt:

Saila Nykänen – laulu
Olli Tanttu – laulu ja kitara
Tuomo Huusko – basso
Mikko Pellinen – koskettimet
Konsta Lehmonen – rummut

 

Tulevia keikkoja

Keikkoja tulossa pian!

Jutut