Mätt-uutiset

Mätt siirtyy toistaiseksi keikkatauolle!

Hyvät ystävät ja yhteistyökumppanit! Uusi työ vie solistin etelän auringon alle ja tästä syystä Mätt pitää toistaiseksi taukoa keikkailusta. Toimintaa jatketaan sitten kun paluu kotimaahan tulee ajankohtaiseksi. Hurjan paljon kiitoksia kaikille bilettäjille ja asiakkaillemme valtavan hienoista keikkamuistoista tässä vaiheessa. Juhlat

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

ETSITKÖ BÄNDIÄ PIKKUJOULUIHIN?

Pikkujoulukausi on aluillaan ja nyt viimeistään on aika buukata tasokasta viihdettä vuoden parhaisiin juhliin! Oli kyseessä suuri yritystilaisuus tai pienemmät bileet, räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan paketin. Olet saapunut oikeaan paikkaan, mikäli etsinnässä on OIKEASTI hyvä orkesteri :)! Vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella takaamme parhaan

Merkitty: , , ,
Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Mätt ja Hangon juhannus 19.-20.6. 2015@Music Bar Makasiini!

HYVÄÄ JUHANNUSTA! Mätt juhlii juhannusta jälleen Hangossa!! Vuorossa on järjestyksessä viidennet peräkkäiset Mättin juhannusbileet Music Bar Makasiinissa, mikä on kerrassaan mahtavaa! Edellisvuosien tapaan tiedossa siis kesän ehdottomasti kuumimmat bileet ja vielä molempina päivinä –  TERVETULOA!  

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Illalla Joensuun Ilonaan!!

Mätt lähtee Pohjois-Karjalaan ja ottaa tänään 23.5. ilon irti Joensuun Ilonassa! Nyt on orkesteri on liekeissä, biisilista huippuunsa hiottuna ja Ilonan puitteet vähintään erinomaiset! TERVETULOA!!  

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Seinäjoen Ilona 2.5.2015

Vuoden parhaat vapun jatkajaiset juhlitaan lauantaina 2.5. Pohjanmaan ytimessä! Mätt ottaa kohteeksi Seinäjoen Ilonan ja juuri SUT on kutsuttu! Hämmentävän hyvät bileet tiedossa, tervetuloa!! Lisäinfot löytyy täältä.

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

M/s Mariella 24.-25.10.2014

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna Mätt pitää iloa yllä Itämerellä! Viking Mariella on paatti ja reitti kulkee Helsingistä Tukholmaan ja takaisin (pe-su). Tuuhan sinäkin :)! Lisätietoja täältä!

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Kuopion Ilona 19.-20.9.2014

Mättin syyskausi starttaa virallisesti tänä vuonna Kuopion Ilonasta! Ilmassa on opiskelijabileiden tuntua, mutta olit sitten opiskelija tai et, nyt on hyvä viikonloppu lähteä liikkeelle :)! Liput perjantaina 6€ ja lauantaina 8€.  Nähdään pian!! Ja Ilonan sivut löytyvät täältä!

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Jyväskylän Poppari 22.-23.8.

Mätt palaa juurilleen juhlimaan alkavaa yhdeksättä keikkavuottansa!!! 22.-23.8. viihdytään ja viihdytetään siis Poppari Live Music Clubilla. Bändi tulee ainakin olemaan aivan irti, mites sinä?? Poppariin voi tutustua täällä ja virallinen tapahtumakutsu löytyy täältä. Käyppäs klikkaamassa itsesi sinne! Liput molempina iltoina asiakasystävälliset 5€ (sisältäen

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Kirmot 2014

18.-19.7. Mätt viihdyttää Saarijärven Kirmoilla! Bilettä tarjoilemme  ravintolateltassa ja perjantaina Kirmot-Areenalle nousee Saariluoman ja Björklundin stand up-show, Antti Railio, Anssi Kela sekä Juha Tapio. Lauantain lipulla pääsee Mättin lisäksi näkemään Vesterisen ja Eirtovaaran stand uppia, Antti Kleemolan Superorkestereineen, Paula Koivuniemen sekä Michael Monroen. Lisätietoa

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset

Tampereen Ilona 27.-28.6.!

Kelit lämpenee ja bileet paranee! Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna riekutaan Tampereella! Ilonassa soi sekä perjantaina, että lauantaina klo 24 kieppeillä. Nyt on kuulkaas hyvät bileet tiedossa: älä jätä väliin :)!

Julkaistu kohteessa Mätt-uutiset
Tulevia keikkoja

Keikkoja tulossa pian!

Jutut